2002 óta világörökségi helyszín, a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék kultúrtáj része, “Zemplén fővárosa”, Hegyalja legnagyobb települése, Zemplén vármegye egykori székhelye.

Az elmúlt hat hónapban, a helyi érdekeltségű médiumok, elérése tartósan magas volt, az országgyűlési választások nem befolyásolták, a változások hibahatáron belül maradtak.

Ötvözzük a fiatal szakemberek digitális tudását az érettebb korosztály emocionális, tapasztalati szemléletével?

Siófok a Balaton-part legnépesebb és legnagyobb területű, Somogy megye második legnépesebb települése, üdülővárosa.

Az egyedi méretű reklámtábla az egyik leghatékonyabb közterületi hirdetési felület, mert távolról is jól látható az autósok, a tömegközlekedésen utazók vagy a gyalogosok számára.

Az elmúlt napokban a Fővárosi Önkormányzat döntött arról, hogy a közterület határán álló épületek homlokzatára kihelyezett háló automatikusan közterület-használatnak minősül.

Tavaly szeptemberhez képest duplájára emelkedett a papír ára. A COVID alatt megtépázott lokális nyomtatott újságok kisebb szereplőinek ez volt az utolsó szög a koporsójába.

2022. május 1-től az Észak-Magyarországon, a Duna jobb partján elhelyezkedő kikötőváros Esztergom, megyei jogú város lett, ami új befektetőket vonzhat, erősödhet a térség fejlesztése, továbbá növeli a város presztízsét.

Vállalkozásunk 2 évvel ezelőtt elsősorban azért jött létre, hogy a multinacionális cégek „médiatérképére” felhelyezzük a magyar, helyi tartalomszolgáltató médiavállalatok, önkormányzatok lokális médiumait.