Online kutatás készült a lokális médiacentrumok vezetőivel és szakembereivel a survio.com platformon.

A geotargeting vagy helyzetalapú célzás a marketing és reklámozás egyik stratégiája, amely során a tartalmak vagy hirdetések megjelenítését a felhasználók földrajzi elhelyezkedése alapján szabályozzák.

Törökszentmiklós Jász-Nagykun-Szolnok vármegye harmadik legnagyobb települése, Szolnoktól 20 kilométerre keletre fekszik.

Az internet térhódításával egyre többen fordulnak lokálisan is a helyi online hírforrásokhoz, hirdetésekhez és a közösségi médiához. A nyomtatott újságok előállítása jelentős energiaforrást és természetesen papírt igényel, ennek ellenére a helyieknek szóló, postaládás terjesztésű, ingyenes kiadványok töretlenül népszerűek Magyarországon.

Kiskunfélegyháza Budapest és Szeged között az M5-ös autópálya mellett, Bács-Kiskun vármegyében fekszik.

Magyarországon 2024. június 9-én tartják az önkormányzati választásokat. Az önkormányzati választások általában jelentős hatást gyakorolnak a lokális híroldalak olvasottságára.

Orosháza város Békés vármegyében, a megye harmadik legnagyobb települése Békéscsaba és Gyula után.

Az önkormányzati újságok olyan periodikus kiadványok, amelyeket az önkormányzatok adnak ki.

Magyarországon az összes vármegyeszékhelyen és a nagyobb városokban működik önkormányzati fenntartású helyi médiaközpont, amelyek hozzájárulnak a tájékozottabb, összetartóbb és demokratikusabb helyi közösségek kialakulásához.