Archives: Projects

  • Település

  • Média kategória

  • Régió

VIMOSZ – Geotarget Online Network

A munkaerőhiány a turizmusban már a minőség szinten tartását veszélyezteti, ezért ágazati stratégia kidolgozására és a szolgáltatóknak egyedi megoldásokra tett javaslatot az a kutatás, amelyet a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. közösen készített.

A kutatással kapcsolatos PR cikk 18 megyeszékhelyi tartalomszolgáltató weboldalon, ugyanazon a napon jelent meg és főoldalon 24 órán keresztül volt olvasható.

A kampány a Geotarget Kft. közreműködésével valósult meg.

Munkaerőhiány a turizmusban: eddig idegen megoldásokkal barátkozik a szakma – Nyíregyháza Megyei Jogú Város Portálja – Nyíregyháza Többet Ad! (nyiregyhaza.hu)

Munkaerőhiány a turizmusban: eddig idegen megoldásokkal barátkozik a szakma | Pécs Aktuál (pecsaktual.hu)

Munkaerőhiány a turizmusban: eddig idegen megoldásokkal barátkozik a szakma – Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei – Dehir.hu

A kertem kertészet – Geotarget Print Network

Budapest XI. és Budaörs határán a budaörsi virágpiac mellett 7000 nm-en, óriási kínálattal várja “A kertem” a kertészkedni vágyókat.

A nyári időszakban a kertészet 15% kedvezményes kupont biztosít Vevőinek, amely az érdeklődők számára a hagyományos, lokális újságokban érhető el.

A hatékony, helyi újságok kiválasztása és a kampány lebonyolítása a Geotarget Kft. közreműködésével valósult meg.

Penny Market – Geotarget Print Network

A Geotarget Kft., a hiperlokális médiumok szakértőjeként optimalizál offline megoldásokat és a meghatározott vonzáskörzetben megjelenő újságokban kínál hagyományos, hatékony hirdetési reklámfelületeket.

Vodafone – Geotarget Online Network

A Vodafone ügynöksége néhány település helyi tartalomszolgáltató weboldalaira kért tőlünk lokális, digitális elemzést, amely a hatékony kampánytervezést garantálta. Az Ügynökség a kampány lebonyolításával a Geotarget Kft.-t bízta meg.

A kampányt határidőre (túl)teljesítettük.

Auchan – Kevesebb papír, zöldebb jövő! – Geotarget Print Network

Kevesebb papír, zöldebb jövő! Az Auchan januártól 30%-kal csökkentette a nyomtatott katalógusok számát, online viszont továbbra is elérhető.

Az átmeneti időszakban az üzletek környékén elérhető közel 40 nyomtatott újságban akciós hirdetések jelentek meg, amelyet az Auchan ügynöksége megbízásából a Geotarget Kft. koordinált.

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!

Ne égess szemetet!

Közös kampányt indított a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Közművek, a Levegő Munkacsoport és a Humusz Szövetség.

A kampányt szervező ügynökség alvállalkozójaként vettünk részt a kampányban.

A háztartási hulladék égetése tilos Magyarországon, ennek ellenére általánosan elterjedt jelenség, hogy műanyag palackok, csomagolóanyagok, PVC-padló darabjai, bútorlap vagy éppen textil és vegyes összetételű hulladék kerül a tűzre. Ezek égetése során a szálló por mellett az egészségre legártalmasabb égéstermékek közé tartozó policiklusos aromás szénhidrogének is nagy mennyiségben kerülnek a levegőbe, amik erősen rákkeltőek, sőt a születendő gyermekek egészségét is maradandóan károsíthatják.

A budapesti önkormányzati újságokban megjelenő hirdetéseket a Geotarget Kft. koordinálta.

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!

Aldi – Geotarget Print Network

A Geotarget Kft., a hiperlokális médiumok szakértőjeként optimalizál offline megoldásokat és a meghatározott vonzáskörzetben megjelenő újságokban kínál hagyományos, hatékony hirdetési reklámfelületeket.

Pepco opening

Európai diszkonthálózat, amely ruházatot kínál az egész családnak és termékeket otthonra, mindig kedvező áron. Magyarországon az üzletek száma 211, lokális partnereink visszajelzései alapján a helyi lakosok izgatottan várják egy-egy újabb üzlet megjelenését.

A folyamatos bővülést lokális reklámkampány kíséri, amelynek része a helyi tartalomszolgáltatók reklámfelületeinek igénybevétele, ebben vett részt vállalkozásunk.

További információ: info@geotarget.hu