Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Debrecen – Élőfenyős adventi asztaldísz készítő workshop

december 5 @ 14:00 17:00

Varázsoljuk különlegessé karácsonyi dekorációdat otthonodban! Hozd el barátnőidet, anyukádat vagy bármelyik szerettedet és kreatívkodjatok együtt lenyűgöző környezetben, egy finom kávé vagy cappuccino, isteni saját készítésű bejglink ( melyeket akár otthonra is megrendelheted) és frissítő limonádé mellett, miközben elkészítitek különleges élőfenyős adventi asztaldíszeiteket!Nem tudod hogy kezdj neki? Ne bajlódj az alapanyagok és az eszközök beszerzésével a workshopunkon minden eszközt és anyagot biztosítunk neked!

20+ Best Kegyeleti sírdíszek images in 2020 | díszek, koszorúk, koszorú

—-Csapatépítő—-
Workshopjaink csapatépítőnek is tökéletesek. Gyertek el kolléganőitekkel és készítsetek egy-egy karácsonyi csodát. Cégek számára kedvezményes árat biztosítunk.Garantáljuk, hogy egy gyönyörű élőfenyős adventi asztaldísszel fogsz távozni és legközelebb már egyedül is boldogulni fogsz ezek elkészítésével! 🙂 Ragasztó pisztolyokra fel! Workshop díja: 11.990 Ft
Az ár magába foglalja az általad elkészített adventi asztaldíszt, egy isteni kávét vagy cappuccinot, frissítő limonádét és a bejglit.Jelentkezni telefonon: +36 52 445 445, +36 20 445 445 9 vagy személyesen üzletünkben (Debrecen, Arany János u. 6. szám alatt) lehet!
A workshopon való részvételt, jelentkezés után 5.000 Ft előleg átutalásával, befizetésével biztosíthatod!
További részletek telefonon vagy személyesen üzletünkben!

Helyszín: Vintage World Cafe & Flower , Debrecen, Arany J. u. 6.

FOGLALD LE HELYEDET IDŐBEN!