Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Diósgyőr – Halász Judit előadás

augusztus 22 @ 10:00 11:00

Új időpont: 2020. augusztus 22.
Esőnap: 2020. augusztus 23. 10:00
ÚJ HELYSZÍN: LOVAGI TORNÁK TERE
“Csiribiri” koncert helyett Játsszunk együtt! koncert

Jegyvásárlás | Diósgyőri vár Lovagi Tornák tere

A megváltott jegyek érvényesek az új időpontban, helyfoglalás érkezési sorrendben.​

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek.

Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken.
18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel, „Csiribiri” címmel.
Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze melynek címe „Kezdődhet a mulatság” .

A JÁTSSZUNK EGYÜTT! című koncerten az eddig megjelent zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.
Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosolyrend lovagjának választották. A Vígszínház tagja, – a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

3 éven aluli gyermekek részére nem kell belépőjegyet váltani, amennyiben ölben ülnek.

Jegyár: 2800 Ft

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), Széchenyi Pihenőkártya (MKB Bank), MKK Ajándékutalványt, MKK Ajándékutalvány Bónuszt és bankkártyát elfogadunk.

Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a http://www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.

https://www.facebook.com/events/lovagi-torn%C3%A1k-tere/hal%C3%A1sz-judit-%C3%BCltetett-el%C5%91ad%C3%A1s-%C3%BAj-id%C5%91pont-%C3%A9s-helysz%C3%ADn/3579278032088407