Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Eger – „Sétáló” Újbor kóstoló

november 7 @ 14:00 19:00

A hagyomány szerint Márton-nap környékére kiforr az újbor a pincékben, így ezekben a napokban mindenképpen kóstolni kell.

Tóth Ferenc Pincészet, Eger


Ez idén sem lehet másképpen, ezért újra meghívjuk néhány borász barátunkat, hogy együtt mutassuk be az évjárat első hírnökeit.Ez az év kicsit más mint az előzőek, ezért úgy gondoljuk, ez a mostani alkalom történjen kint, a szabad levegőn a pincénk előtti teraszon sétálva, beszélgetve, kóstolva és falatozva!
Ígérjük nem fogtok fázni, készülünk kültéri melegítő gombákkal, puha plédekkel, melengető forró italokkal és reméljük, még elkapjuk az utolsó simogató őszi napsugarakat is!A kóstolás közben szívesen megmutatjuk az új pinceágunkat és korszerűsített borászati üzemünket.A borsor izgalmas meglepetés lesz tőlünk és egri borász barátainktól, akik elhozzák kóstolásra újboraikat. Borászatok listája folyamatosan frissül!Tóth Ferenc Pincészet | Varga PincészetTarjányi Pince | Petrény Winery | Eszterházy Károly Egyetem Kísérleti Szőlőültetvények és Borászat | Ostoros Családi Pincészet | 5Dudás BorászatA “sétáló” kóstoló tartalma:
Friss ropogós libatepertő házi kenyérrel + Új borokEzen kívül lesz lehetőségetek más ételek kóstolására is az eseményen, felár ellenében.
– Vegyes sajt tál
– Marsi Zsolt gasztro

Részvételi díj: 3 500 Ft, amely tartalmazza a bemutatásra kerülő új borok kóstolását, libatepertőt friss kenyérrel, vizet, vezetett kóstolót és opcionális pincelátogatást.A kóstolón történő részvétel előzetes regisztrációhoz és a belépőjegy átutalásához kötött:
Jelentkezés: 06-30-178-7042 | tourism@tothferencpinceszet.hu
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10407568-49020011 (Egri Borvár Kft.)
A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a foglalási nevet, létszámot és az Újbor kóstoló jeligét.Szeretettel várunk Benneteket!