Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Eger – Tóthék Őszi Piknik

szeptember 12 @ 14:00 19:00

Az augusztusi megnyitó után, most újra a dűlőbe hívunk Benneteket egy igazán hangulatos nyárutót idéző piknik délutánra.Lesznek finom borok, ízletes falatok, nyugágyak, zene és magunkba szippantjuk az indiánnyár illatát újra a naplementében! Már együtt kóstolhatjuk a várva várt Egri Csillag Superior 2019 tételünket, amely egy kitűnő évjárat nagy fehérbora. Készülünk friss, Cserszegi Fűszeres szőlőmusttal, de természetesen magunkkal visszük sok más kedvenceteket is bor szortimentünkből.

Finom borok, jó zene, naplemente - piknikezz Tóthékkal Egerben |  Mindmegette.hu

Vendégünk Báder Elemér bárzongorista lesz, aki 15:00-18:00 között játszik nekünk kellemes dallamokat.
Repertoárja között könnyed jazz standardek, magyar és nemzetközi örökzöld dalok szerepelnek, többek közt Frank Sinatra, Nat King Cole, George Gershwin művein keresztül egészen Seres Rezső, Fényes Szabolcs, Cserháti Zsuzsa halhatatlan dalain át szól majd a muzsika.A helyszínre érkezéskor kaptok egy szép, Tóth Ferenc Pincészet logózott boros poharat, amibe üdvözlőitalként választhattok egy fehér gyöngyöző bort, vagy rozét. A pohár letéti díja 1.000 Ft lesz, amit a rendezvény végén van lehetőség visszaváltani, de természetesen meg is tarthatjátok a poharat a díj ellenében emlékbe.A Piknik helyszínére többféleképpen is el tudtok jönni, tanulmányozzátok az útvonal lehetőségeket a Facebook térképre kattintva!
A sportosabbak gyalog, vagy kerékpárral is jöhetnek, de autóval is megközelíthető a placc.Ismét segítünk a kijutásban, keressétek a Szebusz személyszállítás buszát a Gárdonyi Géza Színházzal szemben, a Hatvanikapu téren az ’56-os emlékmű mögött!
🗺️https://goo.gl/maps/Tm9zT5Z2BPtzw3tH6
A transzfer óránként jár majd a találkozó pont és Tóthék között, az első 14:00 órakor indul a Piknik helyszínére és az utolsó forduló pedig 19:30 kor indul vissza Egerbe.
A transzfer díja 500Ft/ fő oda vissza.
Ha igénybe szeretnétek venni a transzfer lehetőséget, az eseményre történő regisztrációkor jelezzétek, melyik időpontban szeretnétek beszállni.A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Kérjük, a részvételt legyetek kedvesek előre jelezni a következő elérhetőségeken:
Telefon: +36 20 444-0173
E-mail: tourism@tothferencpinceszet.huHozhattok magatokkal piknikplédet és pokrócokat, ha hűvösebbre fordulna már az este.Várunk Benneteket szeretettel,
Tóthék