Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Győr – Hot Men Dance – PremieR

szeptember 18 @ 20:00 22:30

Premier! Ez a show sokkal izgalmasabb, szórakoztatóbb és hosszabb lesz mint amit eddig tőlünk láthattatok! Rengeteg új műsorszámmal érkezünk! Az utasszállító pilóták felszállási engedélyt kérnek, közben pedig a sármos „hot men” stuardok felszolgálják a pezsgőt! Ha kitekintetek az ablakon láthatjátok az izmos verejtékező munkásokat ahogy betonoznak, a szívdöglesztő kertészeket amint a kifutó melletti pázsitot nyírják, ha esetleg valaki nagy kolbászos pizzát rendelt volna, akkor biztosan megkapja hisz a sexy pizzás fiú is a fedélzeten utazik. Természetesen az utasok orvosi ellátásáról a szenvedélyes doktor bácsink gondoskodik a fedélzet hátsó részében pedig berendeztünk egy „játszószobát” ahol Mr. Grey várja kedves utasokat! A szenzációs hangulatot a 70-es 80-as évek sztárjai biztosítják köztük Boney M, Bee Gees, James Brown, Guns n Roses tagjai. Ha valaki nem tartaná be a pilóták utasításait akkor jeleznénk hogy egy csapat katona is a fedélzeten tartózkodik a rend és fegyelem érdekében! Ezenkívül sok-sok új műsorral, interakciókkal és meglepetésekkel várunk benneteket!

Hot Men Dance | A magyar Magic Mike | vadító. stílusos. forradalmi


Profi modellekből, táncosokból, akrobatákból és énekesekből álló férfi revütánc csapat közismerten Európa Magic Mike-ja V. évad alkalmából egy teljesen új világszínvonalú show-val készül amit 2,5 órában élvezhettek! 14 fergeteges show, egyedülálló látvány, maximális kényeztetés, Las Vegasi hangulat!Ez az a hely ahol igazán elengedheted magad! Szabadulj meg a gondoktól vagy csak csináljatok egy züllött csajos bulit! Garantáljuk hogy felejthetetlen élményben lesz részed!
Az est folyamán végig gondoskodunk rólatok. A hangulat fokozásáról Matteo Gomes és Pietro Jackson revütánc világbajnok gondoskodik.”Ezt minden nőnek látnia kell!”Várunk benneteket sok szeretettel!

https://www.facebook.com/events/hotel-konferencia/hot-men-dance-gy%C5%91r-premier/593094278202851