Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Győr – Rejtélyes vacsora

augusztus 15 @ 18:00 20:00

Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora…

Előkelő környezettel, változatos 3 fogásos menüvel és korhű zenével várunk rejtéllyel fűszerezett, szesztilalom korabeli vacsoránkra!

Miután mindenki megérkezett, ismertetjük a programot, és kezdődhet a játék!

Győr | Rejtélyek Háza

“Ami a Dixielandben történik az ott is marad.” Ez a diszkrét intézmény a legkevésbé diszkrét helyen, a város kellős közepén árulja portékáit. Ebbe beletartoznak a pénzért mindenre hajlandó lányok. A néhány éve betiltott szeszes italok. A mindig is illegális drogok. Esetenként fegyverek is gazdát cserélnek. De most egy másik jellemzője miatt népszerű – hogy semleges terület. A várost irányító két maffiavezér halálával kitört a káosz és az ember egyedül Dixielandben érezheti biztonságban magát. Csak akkor kerül minden a normális kerékvágásba, ha valaki magához ragadja a hatalmat. Vajon Te leszel az?

LOGIKAI TÁRSASJÁTÉK: Kedveled a szabadulószobák izgalmát? Mit szólnál hozzá, hogy ha most nem kijutnotok kellene, hanem egy élvezetes vacsora közben nyomoznotok? Hangulatos légkört teremtünk, ahol csakis a környezetetekben elhelyezett nyomok alapján tudjátok megfejteni rejtélyünket. Itt nem szerepet játszotok el, hanem a saját asztaltársaságotokkal kell összedugnotok a fejeteket és figyelni a jeleket. A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével juttok előrébb – melyek többnyire újabb fejtörőhöz vezetnek.

Kattints az eseményben az “Ott leszek”-re, hogy értesülj a friss információkról!

Teendőid:
1. Regisztrálj email.en keresztül a gyor@rejtelyekhaza.hu címen
2. Korhű (de legalább elegáns) öltözetben jelenj meg az eseményen az étteremben

Interaktívabb, mint a mozi!
Rövidebb, mint egy könyv!
Izgalmasabb, mint egy vacsora!

<< Kedvezményes ár 6.980 Ft/fő*, mely tartalmazza a 3 fogásos vacsorát + Rejtélyes Vacsora-Logikai Társasjáték-Maffiaháború játékot >>

*6.980 Ft/fős, kedvezményes ár feltétele a játékosok email címeinek megadása és Facebook oldalunk LIKE-olása.

További információ Rejtélyes Vacsoráinkról:
http://gyor.rejtelyekhaza.hu/rejtelyes-vacsora#racshelyszinek