Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Kecskemét – Háztájit az aszfaltra kerékpáros túra és háziverseny

augusztus 29 @ 10:00 15:00

A ránk váró nehézség és bizonytalanság ellenére van okunk egy kis örömre is! Ugyanis azt tapasztaljuk, hogy a kormányhatározatok szigorú betartása mellett, egyre többen mozognak a szabadban. Futnak, bringáznak vagy éppen sétálnak a családjukkal olyanok is, akik eddig soha, vagy csak nagyon ritkán szántak erre időt!

Veloroom


Arra gondoltunk, mindenképp szeretnénk ezt a pozitív tendenciát támogatni! Mégpedig úgy, hogy célokat kínálunk a szabadban bringázóknak! Ezért, sok év után ismét megszervezzük a kultikus „Háztájit az aszfaltra” elnevezésű kerékpáros túrát és háziversenyt a Kiskunság változó minőségű aszfaltútjain!
Tervezünk egy 50 km-es túrát, és a sportosan bringázók részére egy 100 km-es háziverseny.
Az esemény időpontja, az ismert okok miatt, erősen kérdéses, de mi abban reménykedünk, hogy augusztusban már ismét lehetőség nyílik csoportos bringázásokra.
Mindkettő táv pontos nyomvonalát rövidesen közzétesszük és az ingyenesen letölthető STRAVA applikáció segítségével szegmenst is készítünk erre az alkalomra.

Bár egy darabig csak magányosan lehet bringázni (reméljük, nem szűnik meg a lehetőség), a STRAVA szegmens alapján mindenki láthatja, hogyan halad a felkészülése a többi vállalkozó kedvű bringáshoz képest!

Mivel a lehetséges augusztusi időpont is nagyon távolinak tűnik, ezért június 30-án már eljön az első, STRAVA-s eredményhirdetés ideje! Az a két résztvevő nyer értékes Veloroom-os ajándékot, aki a legtöbbször teljesíti az 50 vagy a 100 km-es távot a megadott időpontig.
További részletekkel rövidesen jelentkezünk…