Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Kecskemét – Ladies Nite Out – Dj Goldhand

szeptember 19 @ 22:00 szeptember 20 @ 04:00

Eljött az idő, hogy újraírjuk a közös, igazán csajos sztorikat! Exkluzív helyszín, sármos DJ, #Innova ajándékok a #legcsajosabb slágerek, welcome pezsgő… ez a Ladies Night Out!Több érvünk is van arra, hogy miért #bulizzunk együtt szeptember 19-én!1. …mert a legjobb történetek nem saláta evéssel kezdődnek, ezért welcome pezsgővel indítjuk a bulit.
2. Tökéletes helyszínen várunk, ahol a legszebb ruhádat és a legcsinibb cipődet is bátran felveheted.
3. Az ország egyik legsármosabb deejay-je hozza el Nektek a legcsajosabb slágereket, hogy az este a lehető legjobb hangulatban teljen és ne csak a füleiteket, de a szemeiteket is elkényeztethessük.
4. Innova Fashion vásárlási utalványt kaptok a bejáratnál.
5. Ha minimum négyen vásároltok együtt jegyet (és ezt megírjátok nekünk, valamint ki is posztoljátok az eseménybe), akkor a helyszínen egy üveg, behűtött Törley pezsgő-vel várunk Titeket! 🥂🍾▪️ A lemezjátszóknál: Goldhand
▪️ Asztalfoglalás: Tel: +36 30 754 8375
▪️ Belépő: hölgyeknek #ÉJFÉLIG_INGYENES, éjfél után 2.000 Ft, férfiaknak 2.000 Ft
▪️ A hosszas sorban állás elkerülése érdekében érkezz korán, ugyanis a szórakozóhely limitált befogadóképességű! Megértéseteket köszönjük!————————————— ✖️ —————————————❗️ VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA ❗️– Kérjük használjátok a bejáratnál és a mosdóknál elhelyezett automata kézfertőtlenítőinket!
– A teljes Goose személyzet maszkban végzi a munkáját, nektek a maszk használata nem kötelező. de ajánlott.
– Rendszeresen fertőtlenítjük az asztalokat, a pultokat és a teljes mosdóblokkot.
– Érkezéskor a bejáratnál érintkezés nélküli infravörös hőmérővel ellenőrizzük vendégeink testhőmérsékletét!Ne hagyjunk teret a vírus szaporodásának! Hordjatok maszkot 😷, rendszeresen mossatok és fertőtlenítsetek kezet 🤲, valamint amennyire csak tudtok tartsatok kellő távolságot egymástól.#vigyázzunkegymásra#goosebarclub————————————— ✖️

Goose Bar Club

 —————————————A management fenntartja a beléptetés jogát!▪️ Korhatár:
Kizárólag nagykorúakat áll módunkban beengedni. Kérjük, hogy mindig hozzatok magatokkal valamely a személyiségeteket igazoló dokumentumot!▪️ Megjelenés:
Fontos számunkra a stílusosság; dress code-ként az elegáns és a hétköznapian elegáns öltözködési stílust szeretnénk követni. Erre való tekintettel, ha hozzánk jöttök, legyetek szívesek otthon hagyni a melegítőt, gumicsizmát, tangapapucsot, és más különféle sportosabb darabot, mert ilyen öltözékekben nem fogunk beengedni benneteket.▪️ Kedélyállapot:
Javasoljuk, hogy ne öntsetek fel túlzottan a garatra, mielőtt a Goose-hoz érkeztek, mert túlságosan ittas állapotban nem áll módunkban köreink közt tudni titeket.▪️ Amit NE hozzatok magatokkal:
Szúró-vágó eszköz és tudatmódosító szerek becsempészése szigorúan tilos! Amennyiben mégis ezen kapnánk valamelyikőtöket, azt azonnali hatállyal jelentjük a rend éber őreinek, és a kérdéses tárgyakat, szereket bizony elkobozzák tőletek.▪️ Amit biztosítunk számotokra:
Ruhatárat, amely használata kötelező! Kamerával megfigyelt területet, hogy óvjuk biztonságotokat és értékeiteket. Viszont a klub területén elvesztett, elhagyott értékeitekért, ingóságaitokért felelősséget nem tudunk vállalni.▪️ Hang-, kép- és videó felvételt készíthetünk:
Minden résztvevőt, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesítünk. Ezzel kapcsolatban azt is tudnotok kell, a rendezvényre történő belépéssel egyidejűleg elfogadjátok, hogy amennyiben olyan képi felvétel készül, amelyen láthatóak vagytok, azzal kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphettek fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos használóival szemben.Felhőtlen és zökkenőmentes szórakozást kíván a Goose Bar Club csapata!