Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Miskolc – Nemzeti Színház – Betörő az albérlőm

június 25 @ 19:00 21:30

Helyszín: Miskolci Nemzeti Színház – Kamaraszínház

Graham Lineha: Betörő az albérlőm
komédia | RENDEZŐ: Keszég László | IDŐTARTAM: 140 PERC
Mrs. Wilberforce-hoz, a külvárosi idős asszonyhoz új bérlő költözik. Ám a Marcus professzorként bemutatkozó férfi valójában egy betörő, aki bandájával együtt most épp egy pénzszállító autót tervez kirabolni. Gyűléseiket Mrs. Wilberforce lakásán tartják, aki naivan elhiszi, hogy a bérlője és barátai egy amatőr vonósnégyes tagjai, és még örül is, hogy a házát rendszeresen megtölti a muzsika – persze, magnóról. A bűntényben a bandatagok fontos részt szánnak Mrs. Wilberforcenak, aki szándéka ellenére hátráltatja a rablást. Az egytől- egyig zakkant figurákból álló csapat ezért úgy dönt, elteszik láb alól a hölgyet.
A fekete humorban bővelkedő darab a nagy sikerű angol film színpadi adaptációja. A londoni ősbemutató és a Madách Színház bemutatója után Magyarországon a Miskolci Nemzeti Színházban láthatja a közönség a Londonban is hosszú sikerszériának örvendő krimivígjátékot.
A Színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség (www. theatrum-mundi-hu) és a Fiery Angel Limited, London megállapodása alapján kerül színre.
Fordította: Kúnos László
Mrs. Wilberforce: MÁHR ÁGI Jászai-díjas
Marcus professzor: FANDL FERENC
Harry: BODOKY MÁRK  

Forrás: https://mizumiskolc.hu/esemenyek/betoro-az-alberlom-a-marcius-13-i-eloadas-potlasa-a-mar-megvaltott-belepok-ervenyesek/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük