Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Pécs – Rendhagyó Mikulás a Pécsi Pagonnyal

december 4 @ 14:30 december 5 @ 11:00

Idén a Mikulás ünnepségünket a jelen helyzetre tekintettel rendhagyó módon, de természetesen megtartjuk.
Egy különleges műsorral készülünk nektek és mindenki otthonába ellátogat a Mikulás a ZOOM (https://zoom.us/ regisztráció sem szükséges hozzá) alkalmazáson keresztül!
A Dúdolda zene-műhely megálmodója, Horváth Kornélia és a Mikulás már nagyon várják, hogy találkozzatok!

Bartók Pagony


Az időpontok december 4-én 16.30-kor, 17.00-kor és 5-én 10.30-kor lesznek.
Kérünk Titeket, hogy figyelmesen olvassátok el a feltételeket!
Mit is kell tenned?
Gyere el hozzánk személyesen a Pagonyba és regisztrálj a számodra legmegfelelőbb időpontra. Nagyon fontos, hogy a regisztráció CSAK SZEMÉLYESEN lehetséges.
Válassz nálunk ajándékot, add oda a boltban dolgozóknak. Az ajándékokat a manóink becsomagolják, és a finomsággal, Pagonyos színezővel és színes ceruzákkal teli csomagot a vásárlásától számított 5. naptól tudod elvinni tőlünk, legkésőbb december 4-ig.
Ha szeretnéd, hogy a Mikulás az általános dicséret mellett külön is elmondja a gyerekednek, amit szeretnél, akkor írd azt le néhány mondatban, tedd be egy borítékba, és add oda a jelentkezésnél.
FONTOS VÁLTOZÁS a korábbiakhoz képest: mindenképp írd meg, hogy hova rejted az ajándékot a helyiségben, ahol csatlakoztok az ünnepséghez, mert a Mikulás arra fogja kérni a gyerekeket, hogy keressék meg a szobában elrejtett ajándékot. Pl.: “menj csak oda, és húzd ki a komód alsó fiókját, hagytam ott neked valamit”.
Mennyibe kerül?
A Mikulás-váró ünnepség ára: 1500 Ft gyerekenként.
Az ünnepség során egy időpontban maximum 15 gyerek lesz a ZOOM csoportban, a Pagony Mikulás pedig egyenként szólítja és kéri őket, hogy keressék meg az ajándékot, illetve a gyerekedről rövid jellemzést is mond, ha azt előzetesen kérted.
FONTOS: A programra előzetesen bejelentkezni november 10-től lehet, egészen december 1-ig. (Erre azért van szükség, hogy legyen ideje a kismanóknak szépen becsomagolni az ajándékokat)
A ZOOM meghívót december 3-án csütörtökön fogjuk emailben küldeni.
Sok szeretettel várunk titeket!