Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Szekszárd – Őszi “tökölés” Workshop

október 24 @ 14:00 18:00

Októberi workshopunk középpontjába az évszak „ásza”, a sütőtök kerül, egyben megkezdjük a készülődést a Halloweenre is.Egy igazi családi programra hívunk benneteket, ahol a gyerekek az apukájukkal, nagypapájukkal kifaraghatják a tökéletes töklámpást egy profi gyümölcsfaragó irányítása alatt, míg az anyukák, nagymamák glutén- és tejmentes halloween-kekszeket, süteményeket készíthetnek a kis kuktákkal, a poharakba pedig sütőtökös latte és forró csoki kerül.

Nyitott pinceajtók – PALACKBUKÉ


A workshop vezetői: Radványi Petra és Fehér Balázs
Mit kapsz a workshopon?
– minden eszközt és hozzávalót
– az általad készített süteményeket
– kipróbált, működő receptúrákat
– frissítőt
– rengeteg tudást és egy vidám, impulzusokban gazdag idő élményét
Mennyibe kerül a workshop?
– gyerekeknek ingyenes
– felnőtteknek 5000 Ft/fő
Mit hozz magaddal?
Egy tetszőleges méretű tököt, valamint egy műanyag dobozt, amiben az itt elkészült süteményeket magaddal tudod vinni. Minden másról mi gondoskodunk.
Ételérzékenyeknek fontos információ: a foglalkozás alatt kizárólag glutén- és tejmentes alapanyagokat használunk, tehát a keresztszennyeződés veszélye nem áll fenn.
Jelentkezési és lemondási feltételek:
A program maximális létszáma 16 fő. A jelentkezéseket mindenképp írásban kell megerősítened, melyet megtehetsz itt a facebook oldalunkon vagy e-mail formájában a gasztromuhely.szekszard@gmail.com e-mail címen. Mi felvesszük veled a kapcsolatot, és elmondjuk a további tennivalókat.