Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Szombathely – Humor Underground a Bohém Lugasban!

július 2 @ 19:00 21:00

Borntubíwájld!  – khj

Ez a csávó mindent megold!  Autodidakta zenész, laikus megvilágosodás-üzér és egyre hűségesebb hidegburkoló aktivista! Egymillió kilométer világjáró pipaszár lábaiban – Mátyás kori reneszánsz lélek dobog posztromantikus szívében és újratölthető zsebtelep világít a harmadik szeme helyén levő fejlámpában! Beszél és kérdez.  Ő Sír és mások nevetnek.  Ő Nevet és ettől megrottyannak az illatos toalettpapiros – akciós lengyel füstölt sprotnira gyógyult honfitársai. János jelenések Lajtán innen, Hosszúréti patakon túl. Dalok, történetek, variációk a jelenkor abszurd, irónikus és szarkasztikus kárpótlási hegyeire!

„a gipszkarton és kőzetgyapott országa leszünk, ahol rés van oda majd mi purhabot teszünk”

Porkoláb Tamás klasszikus stand up comedy műfaját képviseli. Tíz éve egyéni és különböző formációkban szórakoztatja a közönséget. Szerepelt a Comedy Centrál tv csatornán, vendégszerepelt a Dumaszínház különböző műsoraiban. Közvetlen és interaktív stílusa emeli a rendezvények hangulatát.

Gáspár Zsolt 2013-ban az utcáról sétált be a zalaegerszegi Félőrültek Fesztiválra, hogy laza fesztelenségével, s közvetlenségével lebilincselje a hallgatóságot és megnyerje azt. Pár nap múlva Budapesten szintén díjazták.

Ezt követően barátjával Porkoláb Tamással. s más kollégákkal számos helyen megfordult jól szórakozva, s másokat is szórakoztatva. Pár évvel később másik kedvelt tevékenységéhez tért vissza, a rádiózáshoz, s ez a lelkesültség azóta is tart. A tavalyi évben hosszas rábeszélés után visszatért, hogy barátaival jól szórakozzon, remélve, hogy a mindenkori közönség is hasonlóan jól fogja érezni magát.

belépő: 1.500.- Ft

Dátum: 2020.07.02 (Csütörtök), 19:00

Helyszín: Bohém Club 

Forrás: http://szombathelypont.hu/programok/szinhaztanc/humor-underground-a-bohem-lugasban.19008/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük