Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Szombathely – Nyitott Városháza: Falusi Mariann-Sárik Péter duó koncertje a városháza teraszán

augusztus 7 @ 19:00 21:00

A világjáró zongorista Sárik Péter és a népszerű énekesnő Falusi Mariann duója ismert dalok jazzes interpretációját hozza Szombathelyre!

Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt. Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre, de legjobban kettesben szeretnek játszani.

A duó koncertjei igazi zenei csemegének számítanak, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett, ők pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel.

Falusi Mariann- Sárik Péter: Erdélyi turné 2017 - YouTube

Sárik Péter a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomázott 1997-ben, később klasszikus zenei tanulmányokat folytatott. A jazz mellett szinte minden zenei irányzatban kipróbálta magát: játszott klasszikus-, könnyű-, latin- és világzenét is. Zeneszerzőként is kiemelkedő nemzetközi sikereket mondhat magáénak: szerzeményei dobogós helyezéseket értek el az USA és Nagy Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein.

Elindította a műfajt népszerűsítő “I love jazz” kampányt és létrehozta az “Amit tudni akartál a jazzről, de sosem merted megkérdezni” előadásokat. Emerton, Artisjus, Orszáczky-díja mellett háromszor kapta meg a Fonogram-díjat és még négyszer jelölték az elismerésre.2016-ban “Az év zenésze” címmel jutalmazták munkásságát.

A duó állandó énekese Falusi Mariann, akit senkinek nem kell bemutatni, minden stílusban otthonosan mozog, énekelt már klasszikus zenét, jazzt, musicalt, és természetesen popzenét is.

A koncert ingyenes! Mivel azonban a férőhelyek száma limitált, ezért a koncert megtekintése előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni lehet e-mailben a teraszkoncert@szombathely.hu címen, illetve telefonon (munkanapokon 10 és 12 óra között) a 94 / 520-218-as számon. Figyelem! Egy regisztrációval csak két darab jegyet foglalhat a megjelölt koncertre!

Kapunyitás: 19.00
Koncertkezdés: 19.30
Helyszín: Városháza terasza

(Rossz időjárás esetén az eseményt egy városháza I. emeleti nagytermében rendezzük meg.)