Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Veszprém – Nyári séta

augusztus 22 @ 10:30 12:30

A Tourinform Veszprém (Óváros tér 2.) elől induló városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. 🏰

📌 Az augusztus 22-i városnézés a Tourinform Veszprém elől, az Óváros térről indul 10.30-kor. A séta a Veszprémi Várba vezet.

ÓVÁROS – Fordítva ülünk a lovon - Veszprém Kukac

A városnézés során együttműködünk az Idegenvezetők Veszprémmel (www.idegenvezetok-veszprem.org).
————————-
‼️ Figyelem! A Facebook esemény “Ott leszek” opciójának megjelölése még nem jelent regisztrációt, kérjük , mindenképp e-mailben jelezze részvételi szándékát!
————————-

A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereinknél kaphatnak kedvezményt a séta napján, augusztus 22-én, szombaton (a kedvezményt nyújtó helyek nyitvatartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

Fricska Étteremlakás – 10 % kedvezmény a fogyasztásból
Tűztorony és a Hősök Kapuja Látogatóközpont –50% kedvezmény a belépőjegy árból
Művészetek Háza kiállítóhelyei – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból

🔖 A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 1000 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.500 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A sétán csak egyéni vendégek vehetnek részt, csoportoknak a részvételi lehetőség nem biztosított. A csoportoknak szóló ajánlatunkért keresse irodánkat!

🔖 A Bakony és Balaton kártyával rendelkezők 25% kedvezményben részesülnek. www.bakony-balaton.hu

📌 A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérjük, hogy a részvételi szándékot az info@veszpreminfo.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni.

ℹ️ A séta minimum 5 fő előzetes regisztrációja esetén indul. A COVID-19 biztonsági előírásoknak megfelelően a létszámot 15 főben korlátozzuk és kérjük vendégeinktől az óvintézkedések betartását (a résztvevők közötti 1,5 m védőtávolság megtartása).

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

https://www.facebook.com/events/627559701512613