Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Veszprém Spartan Sprint & Super Honor Race

november 7 @ 06:00 november 8 @ 19:00

Örömmel jelentjük be a Spartan Veszprém Honor Race új időpontját: a rendezvényt 2020. november 07-08-án megtartjuk, amennyiben azt a hatályos kormányrendeletek lehetővé teszik.A regisztrációs felületet veszprémi eseményeinkre újra megnyitjuk, nevezni kizárólag a megmaradt helyekre lehetséges, új futamokat már nem nyitunk!Események időpontjai:
– Honor Race Sprint – 2020. november 7.
– Kids (szombat) – 2020. november 7.
– Hurricane Heat – 2020. november 8.
– Honor Race Super – 2020. november 8.
– Kids (vasárnap) – 2020. november 8.A szintemelkedést illetően ezek a pályák könnyűnek mondhatók, tekintettel a késő őszi dátumra, vizes akadályokra nem kell számítanotok, azonban a Magyar Honvédség együttműködésével egy különleges és a hazai Spartan rendezvényekhez méltó kihívást tartogatunk számotokra, továbbá egyedi Honor Series medállal jutalmazzuk a Sprint és a Super távok célba érkezőit!

VESZPRÉM SPARTAN SPRINT & SUPER HONOR RACE | 2020.11.07. - 2020.11.08.

Külföldi versenyzők beutazása: kérjük a magyar állampolgársággal nem rendelkező versenyzőket, hogy ellenőrizzék a tartózkodási helyük és Magyarország közötti utazási korlátozásokat! Minden külföldről érkező saját felelőssége, hogy a határátlépés feltételeivel tisztában legyen!A veszprémi versenyt a COVID-19 világjárvány okozta vis maior helyzet miatt elhalasztottuk áprilisban. Ennek okán minden regisztrált indulónak biztosítunk további lehetőséget, amennyiben az új időpont számára nem megfelelő. További információ: https://bit.ly/2FX0uFXNevezés eladás/csere csoport: https://bit.ly/3kGI6A9Ha az új dátum megfelelő, semmit nem kell tennetek, készüljetek a versenyre!
Találkozunk Veszprémben! 🙂