Geotarget Programok

A GeoTarget programajánlója
Loading Esemény

« Összes

  • Ez az esemény már lezajlott.

Zalaegerszeg – Garden Záróbuli Buraival & Lévaival

szeptember 19 @ 23:00 szeptember 20 @ 06:00

Szeptember 19-én szombaton fergeteges záróbuli a Garden-ben; visszatérnek nagy kedvenceitek, Burai Krisztián és Lévai! 🙂 A koncert előtt és után pedig Silverman hozza a legjobb popsirázós zenéket! Egész éjszaka akcióban a tequila; fogyasszátok mértékkel és zsebeljétek be az ajándékokat! Gyertek, zárjuk közösen az idei nyarat; eső- és szélvédett, valamint fűtött tánctérrel várunk!

The Garden Zalaegerszeg - पोस्टहरू | Facebook


★ ▬▬▬▬▬▬▬▬ ELŐVÉTEL ▬▬▬▬▬▬▬▬ ★
Elővételes jegyek – a készlet erejéig – 1.500 Ft-ért a Sugar – Cafe & Juice Bar Zalaegerszegben kaphatók. Elővételes jeggyel a belépés 01:00-ig lehetséges!
★ ▬▬▬▬▬▬▬▬ JEGYEK ▬▬▬▬▬▬▬▬ ★
Elővételben: 1.500 Ft (Elővételes jeggyel a belépés 01:00-ig lehetséges!)
Belépőjegy a helyszínen: 1.999 Ft
VIP: ha fellépőink közvetlen közelében szórakoznál, vagy szeretnél kicsit félrevonultan beszélgetni, ismerkedni, akkor a VIP részlegeinket Neked találtuk ki!
▲ VIP GOLD (közvetlenül a DJ pult mellett) ▲
A belépő ára 6.000 Ft és minimum 4 fő esetén foglalható!
▲ VIP SILVER ▲
A belépő ára 4.000 Ft, és minimum 4 fő esetén foglalható!
A VIP belépő mindkét esetben tartalmazza a ruhatár ingyenes használatát, valamint külön felszolgálót is biztosítunk kiemelt vendégeink részére!KORHATÁR: +16
➤ Mindenkinél legyenek iratok (személyi, útlevél, jogosítvány vagy diákigazolvány lakcím kártyával együtt – diák/ideiglenes diák önmagában nem felel meg), hivatalos okmány nélkül a biztonsági szolgálat megtagadhatja a belépést! A belépő visszatérítésére be nem töltött korhatár, nem saját irattal/irat nélkül érkező vendég esetében természetesen nincs mód.
★ ▬▬▬▬▬▬▬▬ FIGYELEM ▬▬▬▬▬▬▬▬ ★
Klubunk fenntartja a beléptetés jogát, dress & face control!The Garden Zalaegerszeg | 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 73.
📞 +36 30 365 8323 | 📧 office@the-garden.huKövess minket:
➡️ Instagram: www.instagram.com/garden_zalaegerszeg
➡️ Facebook: www.facebook.com/GardenEgerszeg