Budapest agglomerációs területén, a Duna partján és az M2-es autóút között terül el az évről-évre dinamikusan fejlődő Göd város.

A település gazdag helyi médiában, ezek között is kiemelt az egyik legnagyobb múltú önkormányzati közéleti és szórakoztató havilap, a Gödi körkép, amelynek aktuális száma itt letölthető: http://www.god.hu/media/korkep/

A Gödi körkép online verziója a godihirek.hu közéleti és szórakoztató portál, a honlap az aktuális gödi hírekről, eseményekről és programokról tájékoztatja az olvasót.

A régiós magazinok közül a Hírnök Magazin havonta, a Dunakanyar Régió magazin kéthetente jut el a gödi postaládákba. A színes kiadványok helyi, közéleti információkat, életmóddal kapcsolatos cikkeket és helyi hirdetéseket tartalmaznak.

A magazinok online verziói bővebb és aktuálisabb tartalommal állnak az hírekre szomjazó gödiek rendelkezésére (hirnok.hu, dunakanyarregio.hu) és ebben a kategóriában szolgáltat régiós tartalmat a dunakanyar.hu portál.

Reklámújság kategóriában két kiadvány, a Heti Akciós újság és a Szuperinfo egyaránt eljut a helyi lakosok postaládáiba.

A közösségi médiában a gödiek a „SZERETÜNK GÖD” a „Gödiek”, a „GÖDI JÓ ARCOK” „Göd-Online” csoportokban foglalkoznak a helyi közélettel, a helyi lakosok adás-vételeinek jelentős része pedig a „Gödi keres/kínál” csoportban valósul meg.

A Göd Városi TV adásai itt megtekinthetők https://www.youtube.com/user/godvarositelevizio.

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!