Anna-bál, Kékszalag vitorlásverseny, Tagore-sétány, vagyis Balatonfüred. A város, amely nem csupán élményekben, de helyi médiumokban is gazdag település.

A tavasztól-őszig nyaralóktól hemzsegő településen, egész évben helyi újságok, TV, rádió, honlap és a közösségi média is széles körben tájékoztatja információval az itt élőket és a nyaraló tulajdonosokat.

A város havi, közéleti lapja a Balatonfüredi Napló színesben, változó terjedelemben, 8-16. oldalon jelenik meg, az újság helyi hirdetéseket is tartalmaz. A lapszámok itt letölthetők:

www.furedtv.hu/naplo

Gazdag tartalommal, aktuális hírekkel, eseményekkel, a város aktív mindennapjait bemutató összeállításokkal jelenik meg az önkormányzat közéleti és szórakoztató honlapja a www.balatonfured.hu

Napi több helyi riporttal jelentkezik a város TV csatornája, a Füred TV, adásai megtekinthetők honlapján: www.furedtv.hu, továbbá a youtube-on: www.youtube.com/channel/UC1V3CsdsELl3uZtqmNzMvnA és a facebookon: www.facebook.com/furedtv

Tagore-sétány

A városban élők élvezhetik a térség egyetlen helyi, zenei, kereskedelmi rádióját, a Siófokról (92.6 Mhz) és Fonyódról (101.3 Mhz) sugárzó Rádió 1-et, illetve a közösségi jellegű, helyi Karc FM csatornát, a balatonfüredi 96.2 Mhz frekvencián.

A közösségi médiában kevés olyan önkormányzati csoport működik, amely közel 32.000 rajongóval rendelkezik, ilyen a „Balatonfüred Honlapja” elnevezésű, „Hírek, fényképek, programok, videók, fórum. Minden, ami Füred!”

A helyi, üzleti tevékenységüket bemutató cégek a régióban kéthetente 20.000 példányban megjelenő Balatoni Tükör című hirdetési és információs újságban jelennek meg, az aktuális szám letölthető a www.balatonitukor.com honlapon.

A közösségi médiában a helyi lakosok az eladó áruk adás-vételét a közel 13.000 létszámú „BALATONFÜREDI ADOK-VESZEK!” csoportban bonyolíthatják.

Végül, de nem utolsó sorban, a balatoni hajózás szerelemeseinek ajánljuk figyelmébe a balatonfüredi székhelyű www.porthole.hu portált.

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!