Az élővizekben gazdag tájon, ahol a legmagasabb a napsütéses órák száma, a Hortobágy kapujában és a nyári turisztikai szezon népszerű régiójának, a Tisza-tónak szívében fekszik, Tiszafüred.

A helyi médiumok széles tárháza áll a helyi lakosság rendelkezésére, az összes demográfiai csoport megtalálja a számára megfelelő hírforrást.

Az önkormányzati újság, a Tiszafüredi Hírmondó havonta, 12 oldalon, színes formátumban kerül a helyi lakosok postaládájába, az aktuális példányok itt olvashatók:

https://drive.google.com/drive/folders/1-Ae5xwBNDkhtu_z5V6Eh2_trgGsLTNTc

A Főnix TV Tiszafüred beszámol a helyi közéletről és kultúráról, műsorai, riportjai megtalálhatók a facebookon: https://www.facebook.com/FonixTvTiszafured

A hálózatos működésű Rádió1, Tiszafüreden a 88.7 Mhz frekvencián sugározza adását, az Abádszalók 89.2 frekvenciával a Tisza-tó és környékén sztereo minőségben hallható a rádió. A csatorna helyi híreket, információkat sugároz, illetve a helyi hirdetők számára biztosít megjelenési lehetőséget az országos Rádió1 helyi adásában.

A helyi lakosok kéthetente, pénteken, megkapják a Kunsági Hírmondó reklámújságot. A régiós, helyi cégek hirdetéseit tartalmazó kiadvány 18 000 példányban, színesben, A4-es formátumban jelenik meg, az aktuális példány itt megtekinthető:

http://www.kunsagihirmondo.hu/hu/ujsag.php

A közösségi médiában, a városi közéletben a „TISZAFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA” és a „Tiszafüred” csoportok aktívak, a helyiek életét meghatározó információs csatornák.

A város és környékén jelentős a helyi lakosok árucseréje, közel 24.000 taggal és napi 700 körüli bejegyzéssel a „Csere-bere Tiszafüred” jelentős méretű helyi csoportnak tekinthetjük.

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!