A Bükk-vidék északi lankáit elhagyva, Borsod-Abaúj-Zeplén megye észak-nyugati részén, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában fekszik, a megye harmadik legnépesebb városa, Kazincbarcika.

A „Színes város (Kolorcity)” szlogennel 2011-ben indult közösségépítő program, a turizmus és a helyi lakosok számára kínál rendezvényeket, eseményeket, továbbá egyedi, korszerű, kreatív „színfoltokat” (pl. épületek kreatív festése). A programról bővebben: http://www.kolorcity.hu

A program a helyi médiára is jelentős hatású, kiváló minta a hazai településeknek, hogy lehet hosszútávon „város arculatot” építeni helyi médiumokkal, pályázatos finanszírozással.

A város és a térség folyamatosan frissülő közéleti és szórakoztató portálja a https://kolorline.hu/

A portálon megtalálható a Kolor TV (Kazincbarcikai Város Televízió), az adások itt megtekinthetők:

https://www.youtube.com/channel/UC_cU0MmP2TbIbNUwEmO7VaA

A színes, 16 oldalas önkormányzati lap, a KOLORHÉT aktuális lapszáma itt olvasható:

https://kolorline.hu/kolor7

Reklámújság kategóriában, minden héten a helyi lakosok postaládájában megjelenik a Szuperinfo Kazincbarcika.

Ami a rádiókat illeti, az FM 88,8-as frekvencián hallható a Rádió 1, továbbá a miskolci központú Rádió M csatorna kazincbarcikai frekvenciájának adása a 95,9 Mhz-en.

A közösségi médiában kevés olyan méretű helyi csoportot találunk, mint a „Kazincbarcika-Adok-Veszek”, a 70.000 fő feletti tag, napi átlag 2.400 bejegyzéssel magasan a legnépszerűbb helyi, adás-vételi csoport Magyarországon, 11.000 fő feletti taggal nagyméretűnek számít a „Kazincbarcika és környéke adok-veszek” csoport is.

A közéleti csoportok is aktívak, többnyire 4-6.000 taggal, ezek közül néhány: “Kolorline – Kazincbarcika és a térség hírei”, „Kazincbarcikán láttam, hallottam”, „Kazincbarcikaiak ma a Nagyvilágban” és a „Kazincbarcikaiak ma a Nagyvilágban Új!”.

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!