A hét dombra épült város, Észak-Baranya meghatározó gazdasági és kulturális központja.

A Komlótól keletre elterülő Kelet-Mecsek tájvédelmi körzet, nyugatra a sikondai termálfürdő, valamint a várostól északra, a dombok között elterülő motoros Dirtpark, a legkedveltebb turisztikai célpontok közé emeli Komlót és vonzáskörzetét.

Erős helyi gazdasági és színes kulturális életet feltételez, ha egy településen kiemelt a helyi média szerepe. Komlón nem csupán helyben meghatározó, de 2017. óta itt rendezik meg Magyarország egyik legjelentősebb amatőr, magyar filmes rendezvényét, a Hét Domb Fesztivált, amelynek megálmodója és szervezője a helyi Baranya TV.

A Baranya TV műsora csütörtöktől-szombatig, a többi napon a Komló és térsége TV adása látható. A stáb, magas színvonalon mutatja be a város és a térség mindennapjait, a riportok és a város életét bemutató összeállítások itt megtekinthetők: http://komlomedia.hu/videok

A TV csatorna honlapja, folyamatosan frissülő hírekkel, a város és a régió meghatározó közérdekű és szórakoztató hírportálja, http://komlomedia.hu/.

A helyi lakosságot, helyi információkkal tájékoztatja Komló szintén meghatározó közéleti és szórakoztató portálja a http://www.komloiujsag.hu/, továbbá a napilap csoport komlói mutációja, a http://www.komloinapilap.hu/.

A Hétről-Hétre reklámújság minden hétfőn, a Komlói kirakat kedden jut el a komlói postaládákba, az aktuális szám itt megtekinthető:

http://www.komloikirakat.hu/tartalom

A Rádió 1 Komló adása az FM 99,4 Mhz frekvencián hallható, a csatorna az országos adásban helyi híreket, információkat sugároz és a helyi hirdetők számára biztosít reklám megjelenési lehetőséget.

A komlói lakosok aktívan használják a közösségi médiát, a legnépszerűbb csoportok a „KOMLÓI ADOK VESZEK CSERÉLEK.”, a „Komlói Adok – Veszek”, valamint a „Komlói kiadó-és eladó lakások,családi házak stb.” csoport.

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!