Szentes Európa-szerte is az első abban, hogy a Kurca és a Tisza vizein kívül tengernyi termálvíz fakad a városban, és összesen 32 kútja van.

A Tisza és a Körös folyók természeti szépsége, gazdag növényzete és állatvilága is nagyban hozzájárul Szentes egyedülálló természeti adottságához.

Termál-tó

A mintegy 28 000 fő lakosú városban nem csupán az egy főre jutó termálvíz kutak, de a helyi médiumok mennyisége is az egyik legmagasabb Magyarországon.

A hagyományos nyomtatott újságot, a Szentesi Életet az önkormányzat hetente jelenteti meg, az aktuális lapszámok itt letölthetők: http://www.szentesielet.hu/lapozgato/

Az online verzió naponta frissülő tartalommal számol be a városban történtekről és a hazai önkormányzati portálokon, egyedülálló módon, a http://www.szentesielet.hu honlapon lokális podcastok is megtekinthetők: http://www.szentesielet.hu/series/podcast/

Ha hiányérzetünk támad a helyi híreket illetően, további, lokális portálokon tájékozódhatunk a város életéről, íme:

http://www.szentes.hu/?cat=3

http://www.varosivisszhang.hu

http://www.szentesimozaik.hu

A Szentes TV a város aktív gazdasági és kulturális életét mutatja be, a riportok, műsorok itt megtekinthetők: http://www.szentestv.hu/. A csatorna facebook követőinek száma közel 29 000 fő, tehát magasabb, mint a lakosság létszáma (ennek oka lehet, hogy az agglomerációban is követik). Az aktuális hírek, riportok, adások itt is megtekinthetők: https://www.facebook.com/szentestelevizio/

Ami a reklámújságokat illeti, abban is bővelkedik a város, a szentesi Szuperinfó és a Színes Fór Magazin http://www.formagazin.hu/ egyaránt megtalálható a szentesi postaládákban.

Nehezen értelmezhető, hogy egy ilyen méretű városhoz miért kapcsolódik ennyi adás-vétel, csere-bere közösségi csoport, de ez is alátámasztja, hogy a lakosság rendkívül aktív, modern gondolkodású.

Íme, a csoportok:

Szentesi Adok Veszek Csere Bere
Szentes és környéke hirdetős csoport
Szentesi adás vétel
Szentesi adok-veszek 2
Szentesi adok veszek- cserebere / Telefonok-Ruhák
Szentesi adok-veszek, csere-bere

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!