Budapesttől 15 km-re Észak – Nyugatra fekszik az ország egyik leghosszabb főutcájú kisvárosa, Veresegyház, ahol napjainkban az ország egyik legszínvonalasabb, hagyományos piaca működik.

Az agglomerációs település népszerűségét tükrözi, hogy a lakossága 20 év alatt megduplázódott, a főváros közelsége és a város gazdasági növekedése egyaránt hozzájárult a sikerhez.

Veresegyházi piac (With images)

A helyi médiumok mennyisége is jelentős. A városban 3 helyi, regionális TV csatornát is nézhetnek a helyi hírekre éhes lakosok, a Veresegyház Városi TV az önkormányzat televíziós csatornája, amely a helyi kábelhálózaton keresztül sugározza adását, a műsorok itt visszanézhetők: https://www.youtube.com/user/verestv

A Gödöllő központú Régió Plusz TV és a Szilas TV régiós adásait a helyi kábelhálózaton kívül itt is megtekinthetik a veresegyházi lakosok:

https://www.facebook.com/regioplusztv

https://www.youtube.com/user/SzilastTV

A nyomtatott újságok tekintetében széles a lehetőségek tárháza.

A városi önkormányzat aktuális havilapja az alábbi linken letölthető:

https://www.veresegyhaz.hu/legfrissebb-szamunk

A Veresegyházi Többcélú Kistérségi Társulás havi magazinját itt lehet megtekinteni:

http://www.vkisterseg.hu/ujsagrol.html

A régióban működő Hírnök havi magazin itt olvasható: https://hirnok.hu/hirnok-2020/

A régiós reklámújságok közül a Heti Akciós újság kéthetente a Napról-napra reklámújság havonta kerül a veresegyházi postaládákba.

Veresegyház | termalfurdo.hu

A közösségi médiában a keres-kínál, adás-vétel, csere-bere mellett a közélettel foglalkozó csoportok is aktívak. Néhány jelentős méretű csoport: Veresegyház és környéke- adás-vétel-csere-bere, Veresegyházi Hírmondó, Veresegyháziak Veresegyházáról.

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!