A Geotarget Kft. stratégiai partnere a DisplayNOW.net egyedülálló hirdetési lehetőségeket kínál a hazai kis- és középvállalatok számára.

A DisplayNOW.net hirdetési webshopon Magyarország 41 hazai prémium kiadvány több mint 180 kedvezményes csomagajánlata közül válogathat és pár kattintással vásárolhat hatékony hirdetési kampányt. Legyen szó a hagyományos képes (display) hirdetésekről, PR cikk megjelenésekről, egyedi podcast szponzorációkról vagy közösségi média kampányokról – a DisplayNOW.net-en mind elérhetőek költség- és erőforrástakarékosan.

A szolgáltatás lehetőséget biztosít a célcsoport földrajzi helyének meghatározásával a hirdetések lokáció alapú, pontos célzására, ezért a DisplayNOW.net online és a Geotarget Kft. lokális offline portfóliójával a kiválasztott településeken élők széles köre elérhető.

Miben más a DisplayNOW.net?

  • Alacsony belépési küszöbbel, már 50.000 forinttól vásárolható online kampány, azonnal!
  • Megjelenési lehetőséget biztosít minőségi tartalmi környezetben, a magas márkaértékű weboldalakon!
  • Teljes átláthatósági garancia!
  • Nincsenek rejtett költségek, a DisplayNOW.net mindenki számára azonos feltételeket kínál!
  • Pénzt- és erőforrást takarít meg a vállalkozás számára: a DisplayNOW.net csapata tartja a kapcsolatot a kiadókkal, a hirdető partnerek kampányait szakemberek állítják be és kezelik!

Látogasson el a www.displaynow.net weboldalra és próbálja ki kötöttségek nélkül Magyarország első komplex digitális reklámfelület értékesítési szolgáltatóját!