A Geotarget lokális, nyári, balatoni kínálata.

  • Közterület: bicikli tárolók, óriáskerék, épülethálók
  • Rádió: Balaton FM
  • Print: önkormányzati újságok

Bicikli tárolók

A balatoni kerékpáros turizmus forgalma évről-évre növekszik, így kiemelten magas létszámú réteget szólíthatunk meg akik szabad idejüket egyénileg sportolási célból vagy nagycsaládosan akár külön programként a régióban töltik.

A bicikli tárolók hasznos funkcióval ellátott hirdetési eszközök -utcabútorok- mely a kerékpár tárolóval kombinált médiafelület révén egy kreatív megoldás a közterületi hirdetési eszközök piacán.

Figyelemfelkeltő és magas kontaktusszámot biztosít, kedvező elhelyezkedésnek és méretnek köszönhetően pedig különösen hatékony. A tárolók funkciójából adódóan a rajtuk megjelenő üzenet kikapcsolódás közben éri el a célcsoportot, ezáltal pozitív asszociációt biztosít a hirdetett márkával kapcsolatban.

A tábla mérete: B0 / fekvő (140 cm x 100 cm)

Balaton Eye

A Balaton legnépszerűbb településein, 2022-ben is várja az érdeklődőket a siófoki és a keszthelyi Óriáskerék, azaz a Balaton Eye, amely a korábbi évekhez hasonlóan a siófoki Nagystrandon, illetve a keszthelyi a móló és a Balaton Szálló között épül fel. A 30 méter magas óriáskeréken számtalan megjelenési lehetőség áll a hirdetők rendelkezésekre, ezek közül a leglátványosabb a 2 oldalon, középen elhelyezhető reklámfelület.

Épülethálók

A balatoni régióban jelenleg szabad reklámhálók az alábbiak.

  1. Siófok, Szállodasor (Petőfi Sétány), 79 nm, megvilágítható
  2. Siófok Centrum, 7-es út mellett, városközpontban, 200 nm
  3. Balatonfüred centrum, 71-es út mellett, 120 nm, megvilágítható
  4. Keszthely, Vásár tér, városközpont, 154 nm
  5. Keszthely, Rákóczi tér (4 sávos út mellett), 200 nm
  6. Balatonboglár Centrum, 7-es út mellett, 100 nm

Balaton FM

A Balaton Rádió a Kelet-Balaton térségének rádiója, mely 2012. január óta fiatalos zenei kínálattal és friss helyi hírekkel sugározza Siófokról adását az FM 88.7 MHz-en. Rendszeresen szervezett kitelepüléseikkel és promóciós aktivitással olyan közösségi élményt garantál, melynek révén a hallgatók közvetlenül is belemerülhetnek a „Balatoni” hangulatba.

Élő adás!

Újságok

Helyi lakosok, nyaralótulajdonosok számára szerkesztett újságok

A balatoni települések többsége havonta terjeszti az ingyenes önkormányzati lapot, amelyben a lokális tartalom mellett kereskedelmi cégek hirdetését is befogadják. Olvasóik elsősorban a helyben élők, nyaralók, akiket érdekelnek a helyieknek szóló közéleti hírek, események, rendezvények.

Az újságok többsége digitálisan is elérhető.

Balatonfüredi Napló: Füred TV (furedtv.hu)

Siófoki Hírek: Siófoki Hírek, december – Hír részletek – Siófok Város Hivatalos Weboldala (siofok.hu)

Fonyódi Hírmondó: Fonyódi Hírmondó (fonyod.hu)

Belföldi turisták részére szerkesztett kiadványok

A Pandémia miatti bizonytalanság a balatoni programok mennyiségét és időpontját is befolyásolja, a programnaptárakat a TDM szervezetek szerkesztik, a kiadványban lehetőség van regionálisan kereskedelmi hirdetések elhelyezésére. A programnaptárak szálláshelyeken, strandon, éttermekben, idegenforgalmi irodákban érhetők el.

További információ: info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!