2022. februártól Magyarországon is megszűnik az Álláslehetőségek a Facebookon nevű funkció, és tallózni sem lehet az álláshirdetések között. Ez természetesen nem jelenti a Facebook-os álláskeresés végét, hiszen a dedikált funkciók megszűnése után is lesz lehetőség a megmaradó “Általános” csoportokban állások megosztására, azonban a kommunikációs lehetőségek leszűkülnek majd az egyszerű, hétköznapi eszközökre (messenger, hozzászólás), aminek elsősorban a hagyományos álláskereső portálok lehetnek a nyertesei.

Ha a korábbi hirdetések már nem hozzák a várt eredményt, a lokális tatalomszolgáltató site-ok széles választékban kínálnak hatékony megoldást az álláskeresők elérésére.

A helyben élők elérésére az online geotargetinggel (a hirdetés célzása a potenciális célcsoport földrajzi helyének meghatározásával), az országos szolgáltatók széles választéka áll rendelkezésre, ha azonban a lokálisan átlag feletti affinitású, adott településhez emocionálisan kötődő célcsoport – kiemelten a közösségi véleményvezérek – elérése a cél, akkor hirdetési szempontból azokat a helyi tartalomszolgáltatókat ajánljuk/kínáljuk, amelyek a hagyományokat, szokásokat, gazdasági, geopolitikai szempontokat figyelembe véve szolgálják ki a lakosság médiafogyasztási igényeit.

A Geotarget Kft., a hiperlokális médiumok szakértőjeként optimalizál online megoldásokat és a meghatározott vonzáskörzetben kínál a helyi weboldalakon reklámfelületet.

A Geotarget Online Network a behatárolt régió településein megjelenő, helyi tartalomszolgáltató site-ok hálózatával garantálja a médiafogyasztók elérését.  

A Geotarget Kft. megbízásából az Ipsos 2021 decemberétől havi rendszerességű országos online kutatással (Computer Assisted Web Interviewing) méri fel a helyi média lakossági percepcióját.
A piacvizsgálat célcsoportját a 18-65 éves fogyasztók képezik. A havonta összesen 1.000 fős minta reprezentálja a hazai lakosságot a legfőbb demográfiai ismérvek (így életkor, nem, lakóhely szerinti régió, település típus stb.) szerint.

Az elmúlt három hónapban a helyi érdekeltségű médiumok elérése tartósan magas volt, a változás hibahatáron belüli.

A helyi médiumokról bővebb információ:
info@geotarget.hu
Keressen Bennünket bizalommal!