24 órás rögzített PR cikk megjelenés az összes megyeszékhelyi site főoldalán!

A helyben élők elérésére az online geotargetinggel (a hirdetés célzása a potenciális célcsoport földrajzi helyének meghatározásával), a nemzetközi és magyarországi tartalomszolgáltatók széles választéka áll rendelkezésre.

Ha a lokálisan átlag feletti affinitású, adott településhez emocionálisan kötődő célcsoport – kiemelten a közösségi véleményvezérek – elérése a cél, akkor hirdetési szempontból azokat a helyi tartalomszolgáltatókat ajánljuk, amelyek a hagyományokat, szokásokat, gazdasági, geopolitikai szempontokat figyelembe véve szolgálják ki a lakosság médiafogyasztási igényeit.

A hagyományos banner megjelenéseken kívül a

Geotarget Online Network „Content” csomagunkban az összes megyeszékhelyekre fókuszáló weboldalakon kínálunk tartalom megjelenési lehetőséget.

A csomag az alábbi site-okat tartalmazza:

www.dehir.hu www.szegeder.hu www.minap.hu www.pecsaktual.hu www.gyorplusz.hu www.nyiregyhaza.hu www.hiros.hu www.fmc.hu www.nyugat.hu www.alfoldhir.hu www.vertesinfo.hu www.74nullanulla.hu www.vehir.hu www.behir.hu www.zalamedia.hu www.egriugyek.hu www.3100.hu www.szekszardihirek.hu

Keressen elérhetőségeinken!