Tapolca egy bájos kisváros Veszprém megyében, amely természeti szépségeivel, barlangjával és történelmi látnivalóival vonzza a turistákat.

Itt található a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területe, amely gyönyörű tájakkal és természeti látnivalókkal rendelkezik. Tapolca különlegessége az alatta elterülő Tavasbarlang, amely egy föld alatti barlangrendszer, ahol csónakázhatunk a tóban. Ez egy népszerű turisztikai attrakció, amelyet érdemes felkeresni.

A városban található másik jelentős látványosság a Tapolcai-tavon fekvő Malom-tó. Ez a tó kiváló hely a pihenéshez. A városban számos egyéb program és kikapcsolódási lehetőség is található, mint például éttermek, kávézók, múzeumok és szabadtéri rendezvények.

Tapolca gazdag történelmi örökséggel rendelkezik, és több műemlék is megtalálható itt. A város központjában található a Festetics-kastély, amely a 18. században épült és a Festetics család otthona volt. Ma múzeumként működik, amely bemutatja a kastély történetét és gyűjteményeit.

Tapolcán számos médium található, amelyek a város és a környező terület híreiről, eseményeiről és közösségi témákról számolnak be.

A Tapolcai Napló helyi újság kéthetente jelenik meg helyi hírekkel, eseményekkel, aktuális információkat közöl Tapolcáról és a környező területekről. Az újságban megtalálhatók sportesemények, kulturális események, közérdekű információk és egyéb helyi témák.

Aktuális lapszám, klikk a képre!

A Tapolcai Hírözön ingyenes reklámújság minden héten, szombaton kerül be a helyi lakosok postaládájába.

Aktuális lapszám, klikk a képre!

Tapolcai Televízió: A Tapolcai Televízió helyi tévécsatorna, amely helyi híreket, eseményeket és műsorokat sugároz. A csatorna több mint két évtizedes múlttal a háta mögött áll a város és környékének szolgálatában. A televízió interjúkat, tudósításokat és közvetítéseket készít Tapolcáról és a helyi közösségről.

Letölthető műsorok, klikk a képre!

A tapolcamedia.hu helyi hírportál és weboldal, amelyeken keresztül friss híreket és információkat kaphatnak a lakosok és az érdeklődők.

Népszerű csoportok a közösségi médiában

Tapolca és környéke adok,-veszek. | Facebook

Tapolcai Piactér

(2) Tapolca és környéke adok-veszek | Facebook

(2) Tapolca, régen | Facebook

A helyi médiumokról bővebb információ

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!