Hazánkban 1989. óta minden évben megrendezésre kerül a régió legrangosabb színházi rendezvénye a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja, ahol a határon túlról is bemutatkoznak a résztvevők.

Kisvárda nem csupán e rangos eseményről híres, múltja egészen a honfoglalás koráig nyúlik vissza, az elmúlt évszázadokban a régió meghatározó települése, kereskedelmi csomópontja, gazdasági motorja és kulturális központja. Napjainkban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fejlődő, dinamikus, mindig megújuló, friss városa.

Ami a médiumok sokszínűségét illeti, a városban több helyi médium áll a helyi hírek, események iránt érdeklődő lakosok számára, a régióban meghatározó a FRISS márkanévvel működő lokális médiumok szerepe.

A kisvárdai FRISS FM 2017. óta az FM 93,4 frekvencián sugározza adását, a rádió helyi hírekkel, helyi műsorvezetőkkel és színes zenei összeállításokkal áll a város és 45 km-es körzetében élők rendelkezésére. A csatorna adásába a vételkörzeten kívül itt tudunk belehallgatni: www.frissfm.hu

A helyi közélettel foglalkozó online portálok közül meghatározó a www.frissmedia.hu, továbbá népszerű a régió híreire és eseményeire fókuszáló www.haromhatar.hu weboldal.

Nyomtatott újság kategóriában nagy múlttal rendelkezik a kisvárdai központú „Erdős” című információs és hirdetési regionális hetilap, az aktuális lapszámait itt olvashatjuk: www.facebook.com/erdosujsag/

A közösségi médiában több közéleti és keres-kínál csoport áll a helyi lakosság rendelkezésére, ezekből szemezgettünk:

Kisvárda Újság
Kisvárdai Piac
Kisvárda Adok- Veszek 2020
Kisvárda és környéke, régen és ma
Kisvárda-Info

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!