Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Sátoraljaújhelytől 12 km-re, a Zempléni-hegység lábánál fekszik a festői szépségű Sárospatak.

Sárospatakon található Magyarország legértékesebb reneszánsz építészeti remekműve, a Rákóczi-vár, valamint hazánk legszebb természeti csodája a Megyer-hegyen található Tengerszem.

A természeti és építészeti kincsek mellett a városban kiemelkedő a helyi közéletet szolgáló médiumok minősége és mennyisége.

A sárospataki központú Hegyalja TV 28 településen, 2019. óta segíti elő a helyi és térségi információáramlást, valamint a kiegyensúlyozott tájékoztatást. A tematikus televízióban kiemelt szerepet kap a kultúra és a tudomány, különösen kiemelve a borkultúrát, annak érdekében, hogy a Hegyalját meghatározó és azt jellemző fogalommá váljon, a turizmus szolgálatában. Az adások a YouTube-on megtekinthetők: (351) Hegyalja Televízió – YouTube

A Sárospatak közéleti hírlap színesben, 8 oldalon, 5000 példányban, A3-as formátumban havonta jelenik meg, minden sárospataki háztartásban, ingyenesen kerül terjesztésre.

A Helyi Krónika a térség (Sátoraljaújhely, Sárospatak, Cigánd, Pálháza és a Hegyköz, Bodrogköz, Hegyalja) településeinek havonta megjelenő közéleti magazinja. Az újság színesben, 12-16 oldalon, A4-es formátumban kapható. Az aktuális lapszámokból friss ízelítő itt megtekinthető: https://zemplenlapja.blog.hu/

A Zempléni piac ingyenes hirdetési és információs kiadvány kéthetente 21 000 példányban kerül terjesztésre Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs városokban és 21 zempléni-, bodrogközi településen. Az aktuális kiadvány itt megtekinthető: http://www.zemplenipiac.hu/

A városban történt legfrissebb hírekről, információkról, eseményekről az önkormányzat weboldalán a www.sarospatak.hu portálon tájékozódhatunk.

A közösségi médiában aktív helyi csoportok száma jelentős a régióban. Néhány közülük:

Sárospataki apróhirdetések
Sárospatak Város Hivatalos Oldala
Sátoraljaújhely, Sárospatak, és közeli lakosok BOLHAPIACA

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!