2022. május 1-től az Észak-Magyarországon, a Duna jobb partján elhelyezkedő kikötőváros Esztergom, megyei jogú város lett, ami új befektetőket vonzhat, erősödhet a térség fejlesztése, továbbá növeli a város presztízsét.

Az esztergomi közéletről a helyi médiumok széles választékából tájékozódhatunk.

A nyomtatott újságok közül az önkormányzat hivatalos lapja az Esztergom című havilap 24 színes oldalon jelenik meg, az újság digitális verziója itt elolvasható:

A Fortuna Inform Reklámhetilap 30 éve áll a hirdetők és az olvasók szolgálatában. A/4-as formátumú, 4-6-8 oldalon megjelenő színes reklámújság. Megjelenik Esztergom, Esztergom-Kertváros, Dorog, Tokod, Csolnok, Tát, Nyergesújfalu, Sárisáp, Bajna Pilismarót településeken. Az aktuális lapszám itt megtekinthető:

A Régió Tv Esztergom egy olyan új médium a térségben, mely közel 20 településen érhető el és célja egy egységes, egy televízióban megvalósuló közösség létrehozása, mely nem csak egy átfogó kommunikációs tér lehet az itt élő emberek számára, hanem egy olyan értékkel bíró tömegkommunikációs eszköz, mely összekötheti és közelebb hozhatja a térség lakóit. Az adásokat a közösségi médiafelületeken és a TV adó weboldalán is megtekinthetjük. Klikkelj!

 Aki Esztergommal kapcsolatos helyi híreket olvasna online, a Kezdőlap – Hídlap (hidlap.hu) és a Esztergominfo – Esztergom és környéke hírek, információk weboldalakról tájékozódhat.

Mária Valéria híd

A Forrás Rádió esztergomi frekvenciáján (FM 98,1) helyi híreket, információkat hallgathatunk. Az élő adás elérhető a rádió honlapján.

A közösségi médiában az alábbi csoportok népszerűek

  • Esztergom-Dorog-Piliscsaba-P.vörösvár-Párkány-Érsekújvár és környéke Apró
  • InfoEsztergom
  • Esztergom Anno
  • Esztergomi Bolhapiac
  • 24 órás licit Esztergom,Dorog,Tát Komárom Esztergom megye!!!

A helyi médiumokról bővebb információ:

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!