Orosháza város Békés vármegyében, a megye harmadik legnagyobb települése Békéscsaba és Gyula után.

A településen a helyi médiumok széles választékából válogathatunk.

Az Orosházi Élet, postaládás terjesztésű, A3-as méretben, 14.000 példányban, hetente megjelenő színes újság helyi hírekkel, eseményekkel, aktuális információkkal Orosházáról és a környező településekről. Az újságban megtalálhatók sportesemények, kulturális események, közérdekű információk és egyéb helyi témák.

Az aktuális lapszám itt elérhető

Az Orosházi Városi Televízió adása az alábbi településeken látható: Csorvás, Gádoros, Kardoskút, Kaszaper, Medgyesegyháza, Mezőkovácsháza, Nagybánhegyes, Nagymágocs, Nagyszénás, Orosháza, Pusztaföldvár, Pusztaszőlős, Székkutas, Végegyháza. Az elérhető háztartások száma: kb. 6300-6400. Jelenleg, három szolgáltatóval van együttműködésük: Telekom (IPTV), Vodafone és egy helyi kábelszolgáltató.

Az Orosházi Városi Televízió hetente kétszer jelentkezik friss híradóval, kedden és pénteken 19 órától. Ismétlések: naponta 7 órakor, 11 órakor, 15 órakor, 19 órakor és 21 órakor. Láthatók még magazinműsorok, pl. a Kommentár nélkül (összefoglalók zenés, táncos, kulturális eseményekről, oktatási intézmények nagyobb rendezvényeiről), illetve a műsorok között képújság, közérdekű információkkal.

Élő adás

A műsorok itt visszanézhetők

Az oroscafe.hu website 2009. óta működik, a térség vezető hírportálja, amelyeken keresztül friss híreket, információkat és programajánlókat olvashatnak a lakosok és az érdeklődők. A 2023. júliusi látogatottsága (Total visits) 124.300 (Forrás: similarweb.com).

A település népszerű közösségi médiafelületei

Orosháza Adok-Veszek

Orosháza Adok – Veszek NorbiPhone.hu csoportja

Orosháza és környéke eladó, kiadó ingatlanok

Orosháza és környéke baba és gyermekruha adás-vétel, csere-bere

A helyi médiumokról bővebb információ

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!      

Főtér
Orosháza – Gyopárosfürdő