Kiskunfélegyháza Budapest és Szeged között az M5-ös autópálya mellett, Bács-Kiskun vármegyében fekszik.

A településen a helyi médiumok széles választékából tájékozódhatunk.

A Félegyházi Közlöny újság, A4-es méretben, kéthetente megjelenő színes újság helyi hírekkel, eseményekkel, aktuális információkat közöl Kiskunfélegyházáról és a környező településekről. Az újságban megtalálhatók sportesemények, kulturális események, közérdekű információk és egyéb helyi témák. Az aktuális lapszám itt elérhető:

A https://felegyhazikozlony.eu/ a térség vezető hírportálja, ahol friss híreket, információkat és programajánlókat olvashatnak a helyi lakosok és az érdeklődők. A 2023. augusztusi látogatottsága (Total visits) 32.400 (Forrás: similarweb.com).

A Sirius Media Kft a 91.1 Rádió 1 Sirius (Kiskunfélegyháza) és a 88.2 Rádió 1 (Kiskunmajsa) helyi tartalmait készíti. A helyi hírműsorokban mindkét város, illetve a térség fontos eseményeit közlik.

Klikkeljen és hallgassa az élő adást!

A Rádió Smile közösségi rádiócsatorna 2008 novembere óta hallható Kiskunfélegyházán az FM 89.9 MHz-en és kistérségében, valamint online. Műsor kínálata szórakoztató, kulturális, magazin, riport és zenei műsorszámokból áll, de természetesen betölti a helyi rádió alapvető funkcióját is.

Klikkeljen és hallgassa az élő adást!

A település népszerű közösségi médiafelületei:

Félegyháza Rólad Szól! | Facebook

Adok-Veszek (Kiskunfélegyháza) | Facebook

Kiskunfélegyháza Bolha piac,adás-vétel-csere | Facebook

Felegyhazihirek I Facebook

A helyi médiumokról bővebb információ

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!

Városközpont
Petőfi emlékház