Törökszentmiklós Jász-Nagykun-Szolnok vármegye harmadik legnagyobb települése, Szolnoktól 20 kilométerre keletre fekszik.

A településen a helyi médiumok széles választékából tájékozódhatunk.

A Törökszentmiklósi Hírlap az önkormányzat kéthetente megjelenő lapja, melyben hiteles tájékoztatást nyújt a Képviselő-testület, a Polgármesteri Hivatal aktuális munkájáról, gondoskodik a közérdekű információk közvetítéséről. Megjelentetik a közérdekű közleményeket és rendszeresen tájékoztatást adnak a város gazdasági, kulturális, civil és sport életéről. A postaládás terjesztésű újság 8000 példányban, A4 méretben, fekete-fehér kivitelben évente 26 lapszámban jelenik meg kéthetente.

A képre kattintva az aktuális lapszám megtekinthető

Az ÉrtékMegosztás Magazin a helyi Rendezvénynaptár utódja, melyben tematikusan rendszerezik a jelentősebb helyi programokat, kiegészülve érdekes egyéb rovatokkal, interjúkkal, hirdetésekkel. Minden hónapban a Törökszentmiklósi Hírlap állandó mellékletként jelenik meg 8000 példányban A5-ös méretben.

A képre kattintva az aktuális lapszám megtekinthető

Népszerű reklámújság a Miklós Pressz, amelyet Törökszentmiklóson és környékén fekete-fehér kivitelben, kéthetente terjesztenek.

A képre kattintva az aktuális lapszám megtekinthető

2018. március 01-től indult a Rádió Törökszentmiklós. A csatorna az Fm 89,6 Mhz. frekvencián hallható a városban, kisközösségi rádióként.

Továbbá a képre kattintva a rádió weboldalán a világ bármely pontján belehallgathatunk

A település népszerű közösségi médiafelületei

Szülővárosunk Törökszentmiklós…a régi szép időkben (facebook.com)

Törökszentmiklós Ma | Facebook

Jót jó áron Törökszentmiklós | Facebook

Képek Törökszentmiklósról…..

Városháza
Termálfürdő

A helyi médiumokról bővebb információ

info@geotarget.hu

Keressen Bennünket bizalommal!