Veresegyház

Budapesttől 15 km-re Észak – Nyugatra fekszik az ország egyik leghosszabb főutcájú kisvárosa, Veresegyház, ahol napjainkban az ország egyik legszínvonalasabb, hagyományos piaca működik.

Tovább »

Körmend

Vas megyében, a Rába folyó partján terül el Körmend és ékessége, a várkastély, valamint parkja, amely az ország egyik legszebb arborétuma.

Tovább »

Kazincbarcika

A Bükk-vidék északi lankáit elhagyva, Borsod-Abaúj-Zeplén megye észak-nyugati részén, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában fekszik, a megye harmadik legnépesebb városa, Kazincbarcika.

Tovább »

Komló

A hét dombra épült város, Észak-Baranya meghatározó gazdasági és kulturális központja.

Tovább »
Esterházy-kastély

Pápa

Magyarország egyik legcsodálatosabb barokk városa az 1700-as években élte fénykorát. A gazdasági fejlődés motorja az Esterházy család, akiknek birtokközpontja volt a település.

Tovább »

Tiszafüred

Az élővizekben gazdag tájon, ahol a legmagasabb a napsütéses órák száma, a Hortobágy kapujában és a nyári turisztikai szezon népszerű régiójának, a Tisza-tónak szívében fekszik, Tiszafüred.

Tovább »

Balatonfüred

Anna-bál, Kékszalag vitorlásverseny, Tagore-sétány, vagyis Balatonfüred. A város, amely nem csupán élményekben, de helyi médiumokban is gazdag település.

Tovább »

Mikepércs

Debrecentől mintegy 10 km-re található a hagyományokban gazdag, nagy múltú település, Mikepércs. 

Tovább »

Göd

Budapest agglomerációs területén, a Duna partján és az M2-es autóút között terül el az évről-évre dinamikusan fejlődő Göd város.

Tovább »

Velencei-tó

A Velencei-tó hazánk harmadik legnagyobb természetes tava.  A tóparti és a tó környéki települések változatos médiavilággal állnak az itt élők rendelkezésére.

Tovább »